Facebook  Youtube
Regionální potravina

BIO JABLKO JADERNIČKA

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Alkoholické a nealkoholické nápoje

VÝROBCE

Marek Šenkeřík, Valašské Klobouky - moštuj MOŠTÁRNA

REGION

Zlínský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2021

Jablečný mošt je vyroben z Jaderničky moravské, staré odrůdy jablek pěstované převážně na Moravě. Je oceňovaný pro svoji šťavnatou a sladkou chuť. Dnes je typická chuť Jaderničky moravské považována téměř za vzácnost, protože danou odrůdu jablek v moderních sadech již často nenajdeme.

Marek Šenkeřík, Valašské Klobouky - moštuj MOŠTÁRNA

Moštujmoštárna vyrábí širokou škálu ovocných šťáv – moštů. Vše je jen čistá ovocná šťáva bez barviv, přidaného cukru či konzervantů. Na výrobu moštů jsou používány převážně jablka z původních odrůd jabloní jejich vlastního BIO sadu z CHKO Bílé Karpaty a od místních drobných pěstitelů. Mnoho lidí pak říká, že chutná jako domácí. Pro zájemce také moštují i jablka z vlastního dovozu a díky e-shopu si je možné objednat mošt kamkoli po ČR. Dostali jste chuť na mošt? Podívejte se na www.mostuj.cz.

Kontakt

Pod Dubovcem 972, Valašské Klobouky 766 01

Telefon: 704 441 442

E-mail: info@mostuj.cz

Facebook: www.facebook.com/mostarna.mostuj

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.