ČESNEKOVÝ SIRUP

Suroviny:

8 oloupaných a lehce rozmačkaných stroužků česneku (česnek Janča Vekan)

1 šálek (200 ml) jablečného octa

1 šálek (200 ml) medu

Postup:

Stačí se držet jednoduchých pokynů a máte hotovo. Česnek můžete i prolisovat, jak je vám příjemnější. Přendejte do mísy, přidejte med a jablečný ocet. Mixujte do konzistence směsi při vysoké rychlosti cca 15 vteřin. Přelijte směs do sklenice a uložte do lednice na 5 dnů – po této době je sirup připraven ke konzumaci.

JAK UŽÍVAT

2 čajové lžičky rozpusťte ve sklenici vody a pijte nalačno ihned po probuzení. Tento sirup je extrémně silný, nedávejte si ho do úst jen samotný, vždy ho smíchejte ve sklenici vody. Také je důležité směs před použitím protřepat.

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.