Facebook  Youtube
Regionální potravina

ZLATÉ JABLÍČKO JABLEČNÝ OCET

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Ostatní

VÝROBCE

Mgr. Evžen Uher

REGION

Zlínský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2020

Jablečný ocet je připravován podle rodinné receptury z jablek krajových odrůd rostoucích v sadech Bílých Karpat. Proces staví na letitých tradicích a samotná výroba octa trvá minimálně dva až tři roky. Jablka nejdříve projdou procesem kvašení a následně vše zraje v sudech. Ocet není filtrovaný ani pasterizovaný a uchovává si díky tomu cenné množství přirozených látek. Výrobek nese také regionální ochrannou značku pro výrobky a služby z jedinečné krajiny Bílých Karpat „Tradice Bílých Karpat“ a vlastní ochrannou známku „ZLATÉ JABLÍČKO“.

Mgr. Evžen Uher

Rodinná farma, sídlící v samém srdci jižního Valašska, si zakládá na pečlivém výběru ovoce a ruční práci. Na výrobu cideru a octa zpracovává jablka krajových odrůd, na džemy a povidla využívá maliny, ostružiny a švestky z blízkého okolí.

Kontakt

Lipina 43
766 01 Valašské Klobouky

Telefon: 602 578 158

E-mail: cidrebilekarpaty@gmail.com

www: www.tradicebk.cz/produkty/evzen-uher

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2020 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.