Naše tipy, jak skvěle uvařit z Regionálních potravin

Přesvědčte se sami o kvalitě potravin oceněných značkou Regionální potravina a vyzkoušejte je ve své kuchyni. Připravili jsme pro vás výběr tradičních jednoduchých receptů z deseti krajů Čech a Moravy.

Při vaření se můžete také nechat inspirovat naší kuchařkou „Vaříme z Regionálních potravin“ nebo další kuchařkou „Recepty z regionu“, kde můžete pro změnu zkusit tradiční krajové pokrmy a využít „rad naší babičky“, které vám usnadní vaření.

Sledujete rádi kuchařské pořady? Pak vyzkoušejte recepty podle Roberta Zatloukala nebo Kluků v akci – Filipa Sajlera a Ondřeje Slaniny. Pokud rádi ochutnáváte tradiční krajové speciality, tak ochutnejte pokrmy podle receptů budějovického šéfkuchaře Petra Šímy. Všichni tito kuchaři pro Vás zároveň vařili na veletrhu Země živitelka v Českých Budějovicích.

Další zajímavé recepty najdete v záložce „Oceněné regionální potraviny“ vždy v krajské sekci – Regionální recepty.

Dobrou chuť!

P. S. Máte rádi televizní kuchařské show? Podívejte se, jak z Regionálních potravin vařili Kluci v akci. Díly s názvem Vaříme na Plzeňsku I, Vaříme na Plzeňsku II, Vaříme na Pardubicku a Vaříme na Vysočině najdete na stránkách České televize. Další díly, ve kterých kluci navštíví výrobce oceněné značkou Regionální potravina se již připravují. Sledujte televizní program nebo www.regionalnipotravina.cz.

Mapa webu

Copyright 2015-2016 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.