VYRAZTE S CHUTÍ NA VÝLET!

Naplánujte si s Regionální potravinou výlet po stopách krás všech krajů. Dozvíte se, co lokláního ochutnat a tipy na skvělé recepty.

Regionální potravina se účastní mezinárodního veletrhu Víno&Delikatesy

24. 4. 2012

Na Výstavišti v pražských Holešovicích se ve dnech 25. – 27. dubna v rámci veletrhu Víno&Delikatesy představí šest držitelů značky Regionální potravina. Návštěvníci se mohou těšit na sýry, slané moučníky, přírodní šťávy, medovinu nebo speciální pivo z našich regionů.

Veletrh Víno&Delikatesy probíhá již popatnácté a stal se za dobu své existence největší přehlídkou vín, destilátů a pochutin. Představí se na něm na 300 vystavovatelů, pořadatelé očekávají účast až 15 tisíc návštěvníků. Proto je výbornou příležitostí pro prezentaci unikátních potravin z českých a moravských regionů.

Regionální potravina bude na veletrhu v Průmyslovém paláci zastoupena šesti výrobci. Mléčné výrobky z Jizerských hor představí Farma Dolenec Jiřího Vrkoslava, která obdržela ocenění Regionální potravina v roce 2010 za sýr Pivník. Z Jihomoravského kraje přijede Mlékárna Olešnice, držitel ocenění z roku 2011 za Dezertní sýr. Na netradiční slané moučníky bude lákat Tvarůžková cukrárna  z Loštic. Ta získala ocenění v roce 2011 za Loštický šáteček. Originální včelí výrobky ze srdce Beskyd vystaví malá rodinná firma Jankar Profi, držitel značky Regionální potravina pro výrobek Medovinka Original.

Další dva výrobce Regionálních potravin bude možné navštívit v expozici značky KLASA, jelikož jsou držiteli obou ocenění. Vedle vín a destilátů budou příjemným osvěžením 100% přírodní ovocné šťávy Vitaminátor. Milovníci piva si zase vychutnají speciální čtrnáctistupňové pivo zlatavě-jantarové barvy z Pivovaru ZUBR

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.