Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
MAUZ - výroba s.r.o.
Jihočeský kraj
2015 (již není držitelem platné značky)
Pikantní klobása se vyrábí z vepřového masa utočeného na kousky o velikosti 8 mm. Společně s přísadami se plní do vepřových zdíraných střev. Výrobek obsahuje pouze vepřové maso, fermentační kultury určené ke zrání výrobku, chuťové přísady a konzervační látky.
MAUZ - výroba s.r.o.
Českobudějovická firma Mauz, čerpá z odkazu řeznických a uzenářských mistrů s jednoznačnou orientací na vysokou kvalitu a plnou chuť. Do svých výrobků zpracovává suroviny z místních zdrojů nejen od farmářů a chovatelů, ale i od jihočeských myslivců.
Firma je držitelem certifikátu Regionální potravina za výrobky Mauzů myslivecká paštika (2010), Mauzů farmářská paštika (2011) a Hlubocká klobása (2014).
Telefon: +420 387 965 029
E-mail: mauz.objednavky@seznam.cz