Facebook  Youtube
Regionální potravina

Špíz z hovězí podkovy a krkovice

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 35 minut

Náročnost: *

Ingredience:

1 ks Hovězí podkova od Zdeňka Misaře

400 g vepřové krkovice

2 papriky

1 červená cibule

rozmarýn, sůl, pepř, olej

 

Postup:

  1. Vepřovou krkovici namarinujeme solí, pepřem a rozmarýnem. Zlehka maso zakapeme olejem
    a necháme přes noc odležet.
  2. Další den nakrájíme hovězí salám, papriky a cibuli na menší kousky, aby se daly napíchnout na špejli.
  3. Špízy při grilování otáčíme a potíráme olejem s rozmarýnem. Grilujeme asi 10 minut.

 

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.