Facebook  Youtube
Regionální potravina

Podkova

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Josef Jůza – Řeznictví Jůza

REGION

Jihomoravský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2022

Klobása, na které je vidět kus uzenářského řemesla. Ruční výroba, vysoký podíl masa bez náhražek a uzení v klasické zděné udírně na bukovém dřevě. Podkova je plněna do přírodního střívka a po tepelné úpravě odpočívá 14 dnů v průvanu sušárny. Čím déle vysychá v průvanu, tím je lepší. Podkova je jemně pikantní chuti, přidává se i cibule.

Výrobce: Josef Jůza – Řeznictví Jůza

Rodina Jůzova se věnuje oboru od roku 1950, kdy se vyučil řezníkem děda současného majitele. Ten provozuje rodinné řeznictví v Březině u Tišnova a tři firemní prodejny , v Březině, Tišnově a nedalekém Čebíně. Své výrobky zakládají na osvědčené kvalitě. Tradiční postup přípravy, ruční výroba, vysoký podíl masa, klasické uzení dřevem a bez náhražek!

Kontakt

Březina 12
666 01 Tišnov

Telefon: +420 737 586 221

E-mail: reznictvi.juza@seznam.cz

www: www.reznictvijuza.cz

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2022 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.