Facebook  Youtube
Regionální potravina

Doupovská klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé

VÝROBCE

Josef Pelant

REGION

Karlovarský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2010 (již není držitelem platné značky)

Doupovská klobása je masný výrobek tepelně opracovaný, vyráběný z vepřového masa. Klobása výborné chutí s několikaletou tradicí výroby.

Výrobce

Firma Josef Pelant, Termosklady Žalmanov s tradicí od roku 1993 je dnes specializovaná na výrobu masných produktů, z nichž některé mají certifikát ekologické potraviny. V současné době společnost zaměstnává 18 pracovníků v masné výrobě a disponuje vlastní autodopravou, čítající 4 přepravní chladírenská vozidla. Odběrateli jsou přední české obchodní řetězce, menší prodejny potravin, restaurace, školní jídelny a hotely.

Kontakt

Andělská hora 11, 364 71 Bochov

Telefon: 353 901 186

E-mail: josefpelant@seznam.cz

www: www.maso-pelant.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.