Facebook  Youtube
Regionální potravina

Lahůdkové špekáčky

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Horský statek Abertamy s.r.o.

REGION

Karlovarský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2017

Podstatnou součástí těchto ručně vyráběných špekáčku je hovězí maso z vlastního chovu, stařené minimálně 3 týdny. Výrazné aroma zajišťuje vyuzení bukovým dřevem. Výrobek je vhodný k opékání na ohni či grilování na dřevěném uhlí. Výrobek je bezlepkový.

Horský statek Abertamy s.r.o.

Horský statek Abertamy je českou společností, která je vlastněna a řízena Ing. Petrem Zachardou. Hospodaří výhradně za využívání postupů šetrných k životnímu prostředí, a to v režimu ekologického zemědělství, převážně v oblasti travních porostů. Na ploše cca 1300 ha v horské oblasti Krušnohoří je chováno přibližně 1500 ks ovcí, z toho asi 250 dojných, dále masný skot cca 140 až 160 ks. V prostorách bývalého internátu Lesnického učiliště Abertamy byla vybudována provozovna na bourání a zpracování masa zvířat z BIO chovů, jeho následný prodej a to jak chlazeného, tak formou přímé nabídky specialit – rychlého občerstvení (bistra). Dále je zde sýrárna s produkcí kozích, ovčích a kravských sýrů a dalších mléčných produktů.

Další oceněné výrobky:

Kravské mléko pasterované - JERSEY MLÉKO

Kontakt

Rybničná 482
362 35 Abertamy

Telefon: 602 453 370

E-mail: petr.zacharda@farmazvirat.cz

www: www.farmazvirat.cz

Facebook: www.facebook.com/farmazviratcz/

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.