Facebook  Youtube
Regionální potravina

Nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou

Suroviny:

400 g nočků

10 ks růžičkové kapusty

2 kulaté ředkve

150 g kysaného zelí

2 krůtí klobásy Prominent od PROMINENT CZ s. r. o. z Karlovarského kraje

1 cibule

20 g másla

sůl, pepř, velkolistá petržel

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 40 minut

Náročnost: *

Postup:

  1. Na rozpálené pánvi opečeme nakrájené a předem uvařené kapustičky, poté přidáme cibuli a ředkev a opečeme je do zlatova. Přidáme zelí s trochou šťávy, směs osolíme a opeříme a necháme prohřát.
  2. Na druhé pánvi opečeme klobásu nakrájenou na plátky, poté i nočky, aby byly také zlehka opečené.
  3. Zeleninu i nočky smícháme dohromady. Můžeme přidat trošku láku ze zelí, aby směs byla lehce kyselá. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petržel.

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.