Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě
Jan Verich
Liberecký kraj
2015 (již není držitelem platné značky)
Jedná se o sterilované BIO patisony ve sladkokyselém nálevu, veškeré základní použité suroviny jsou v bio kvalitě a pochází z vlastní produkce. Patisony jsou ručně sklízeny třetí až pátý den růstu a poté okamžitě zpracovány. Při zpracování nejsou použita umělá barviva, aromatické a konzervační látky, dochucovadla a další cizorodé přídavné látky. Pro svou vynikající chuť a vzhled jsou vyhledávanou alternativou ke sterilovaným okurkám, i jako nápaditý dárek. Lze je konzumovat jako přílohu i samostatně.
Výrobce: Jan Verich
Rodinná firma se zabývá pěstováním ovoce a zeleniny v ekologickém režimu a následným zpracováváním svých výpěstků. Kromě přípravy sterilované zeleniny se firma zabývá především výrobou bio ovocných šťáv a moštů.
Prodej
Prodejny Regionálních produktů z Českého ráje v Turnově a Liberci.
Několik prodejen zdravé výživy a regionálních potravin v Libereckém, Středočeském, Pardubickém, Hradeckém kraji a Praze, aktuální seznam na www.bioverich.cz
Telefon: +420 602 100 068
E-mail: verich@quick.cz