Masné výrobky tepelně opracované
Lucie Dobešová – Drahoušova udírna
Olomoucký kraj
2022
Při výrobě " Drahoušových klobásek" je především dbáno na výběr kvalitních vstupních surovin - masa, pocházejícího z chovů v Olomouckém kraji dodávaném místními řezníky. Vepřový bůček a plecko se mísí s hovězím masem, solí a kořením a následně je plněno do střívek. Uzení na bukovém dřevu dodává klobáskám typickou vůni a vzhled. Výrobek neobsahuje žádné alergeny.
Výrobce: Lucie Dobešová – Drahoušova udírna
Firma se gastronomii věnuje od roku 2010. Zabývá se vařením a rozvozem poledního menu po Šumpersku a Zábřežsku. Nové trendy v gastronomii a rostoucí obliba místních specialit majitele přiměly k pokoušení se o vlastní produkt. Výroba klobásek tak začínala postupně, inspirací byl starý rodinný recept.
Copyright 2015-2023 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556