Facebook  Youtube
Regionální potravina

DRAHOUŠOVY KLOBÁSKY

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Lucie Dobešová – Drahoušova udírna

REGION

Olomoucký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2022

Při výrobě " Drahoušových klobásek" je především dbáno na výběr kvalitních vstupních surovin - masa, pocházejícího z chovů v Olomouckém kraji dodávaném místními řezníky. Vepřový bůček a plecko se mísí s hovězím masem, solí a kořením a následně je plněno do střívek. Uzení na bukovém dřevu dodává klobáskám typickou vůni a vzhled. Výrobek neobsahuje žádné alergeny.

Výrobce: Lucie Dobešová – Drahoušova udírna

Firma se gastronomii věnuje od roku 2010. Zabývá se vařením a rozvozem poledního menu po Šumpersku a Zábřežsku.  Nové trendy v gastronomii a rostoucí obliba místních specialit majitele přiměly k pokoušení se o vlastní produkt. Výroba klobásek tak začínala postupně, inspirací byl starý rodinný recept.

Kontakt

Osvobození 142
789 69 Postřelmov

Telefon: +420 739 690 302

E-mail: restauracepohoda@email.cz

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2023 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.