Facebook  Youtube
Regionální potravina

Pečený vepřový bok s cibulí

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

Josef Vanický

REGION

Plzeňský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2022

Na přípravu oceněného výrobku se používá kvalitní vepřový bok s kůží a kostí od místních chovatelů. Maso je nakládáno s kořením, solí a česnekem a pečeno společně s cibulí dozlatova. Po upečení je maso vykostěno, ručně nakrájeno na kostky, naplněno do skleniček a zalito výpekem. Bok je vhodný ke konzumaci za studena, nicméně lze ho i ohřát a tradiční česká klasika „Vepřo, knedlo, zelo“  je na stole za pár minut.

Výrobce: Josef Vanický – Potěšení ve skle


Rodinná společnost z jižního Plzeňska se gastronomii věnuje již dlouhá léta. Ve své provozovně v Blovicích je zpracováváno maso z českých chovů a mimo to také kvalitní ovoce a zelenina. Ve společnosti se řídí heslem: „v jednoduchosti je krása“, a proto ve výrobcích nenajdete žádná aromata, barviva, chemické konzervanty nebo stabilizátory.  Vše se dělá jednoduše a bez zbytečných přísad.

Kontakt

Luční 67
336 00 Blovice

Telefon: +420 605 263 372

E-mail: jvanicky@email.cz

www: www.poteseniveskle.cz

Facebook: www.facebook.com/Pot%C4%9B%C5%A1en%C3%AD-ve-skle-354271811794546

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2022 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.