Facebook  Youtube
Regionální potravina

Nealkoholický rakytníkový punč

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 20 minut

Náročnost: *

1 l vody

200 ml sirup Rakytníkový s malinou Od Macháčků s. r. o., Plzeňský kraj

20 g zázvoru na plátky

10 ks hřebíčku

1 ks skořice

3 ks badyánu

5 stonků máty

250 g mražených malin (může být i lesní směs)

šťáva z 1 citronu

Postup:

  1. Do hrnce dáme zázvor, koření, sirup a litr vody. Vše provaříme alespoň 5 minut, přihodíme mátu a necháme 10 minut odležet.
  2. Do mísy dáme maliny a šťávu z citronu. Teplou směs scedíme na maliny.

Servírujeme s lístky máty.

 

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.