Facebook  Youtube
Regionální potravina

Vepřové maso ve vlastní šťávě

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

Zdeněk Absolon s.r.o.

REGION

Středočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2022

Při výrobě vepřového masa ve vlastní šťávě jsou používány části vepřové kýty, konkrétně malý a velký oříšek. Tyto části masa, které patří do první jakostní třídy a vynikají křehkým a jemně vláknitým masem, dodávají výrobku tu správnou chuť a šťavnatost.

Výrobce: Zdeněk Absolon s.r.o.

Rodinné řeznictví je v provozu již čtvrtým rokem. Za jeho úspěch vděčí nejen celému konceptu, který si společnost sama vytvořila, ale hlavně tomu, že pracují s láskou, poctivě a pro své výrobky v řeznictví vybírají to nejkvalitnější maso, které pro zákazníky sami bourají i staří. Firma je držitelem ocenění Středočeská Regionální potravina i z roku 2020.

Kontakt

Dlouhá Lohota 9
Maršovice, 257 56

Telefon: +420 739 029 567

E-mail: labsolon@seznam.cz

www: www.masoodabsolona.cz

Prodejní místa

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2022 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.