Recepty

regionalni potravina
regionalni potravina

Středočeský kraj

Letní bramborová polévka

Zákys z obce Ohaře, Proteco Agro

Co potřebujeme:

  • 3 střední brambory
  • ½ l zeleninového vývaru
  • ½ l Zákysu z obce Ohaře
  • hrst ovesných vloček
  • kopr
  • půl salátové okurky
  • sůl a pepř
  • 2 lžíce olivového oleje

Postup:

1. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.

2. Na rozpáleném oleji v hrnci orestujte brambory, zalijte zeleninovým vývarem, přidejte hrst ovesných vloček, sůl a pepř podle chuti.

3. Brambory vařte do měkka, přidejte zákys a 1 minutu povařte.

4. Polévku dochuťte koprem. Hotovou polévku podávejte s na plátky nastrouhanou salátovou okurkou.


regionalni potravina
regionání potravina

1. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.

regionání potravina

2. Na rozpáleném oleji v hrnci orestujte brambory, zalijte zeleninovým vývarem, přidejte hrst ovesných vloček, sůl a pepř podle chuti.

regionání potravina

3. Brambory vařte do měkka, přidejte zákys a 1 minutu povařte.

regionání potravina

4. Polévku dochuťte koprem. Hotovou polévku podávejte s na plátky nastrouhanou salátovou okurkou.

regionalni potravina
regionalni potravina

Stáhněte si appku

regionalni potravina regionalni potravina regionalni potravina

Regionální
potravina

regionalni potravina
regionalni potravina

Aplikace
Síťovka

regionalni potravina
regionalni potravina

Přehled receptů

regionalni potravina

Tak s chutí do toho!