Recepty

regionalni potravina
regionalni potravina

Ústecký kraj

Pěkně nacpané rolky

Venkovská pečeně BILBO, šmak

Co potřebujeme:

  • 1 červenou papriku
  • 1 malou bílou cibuli
  • 1 jarní cibulku
  • 250 g krémového sýra
  • 1 lž. suš. bylinek (tymián, oregano)
  • 8 tortill
  • 250 g Venkovské pečeně
  • 24 plátků sýra typu eidam nebo ementál
  • 2 velká rajčata
  • 3 hrsti různých salátových lístků
  • párátka nebo špejle

Postup:

1. Papriku zbavte jádřince a semínek a nakrájejte nadrobno. Cibuli a cibulku nakrájejte nadrobno.

2. V míse prošlehejte krémový sýr a bylinky a vmíchejte papriku a obě cibule.

3. Každou tortillu potřete vzniklým krémem, pokryjte plátky šunky a 3 plátky sýra tak, aby okraje tortilly zůstaly volné.

4. Rajčata nakrájejte na tenké plátky, odstraňte část semínek a šťávy a rozložte na sýr.

5. Posypte salátovými lístky a tortilly pevně stočte.

6. Do tortill zapíchejte párátka v asi 2,5 cm rozestupech a rozkrájejte je na rolky. Uchovávejte v chladu.


regionalni potravina
regionání potravina

1. Papriku zbavte jádřince a semínek a nakrájejte nadrobno. Cibuli a cibulku nakrájejte nadrobno.

regionání potravina

2. V míse prošlehejte krémový sýr a bylinky a vmíchejte papriku a obě cibule.

regionání potravina

3. Každou tortillu potřete vzniklým krémem, pokryjte plátky šunky a 3 plátky sýra tak, aby okraje tortilly zůstaly volné.

regionání potravina

4. Rajčata nakrájejte na tenké plátky, odstraňte část semínek a šťávy a rozložte na sýr.

regionání potravina

5. Posypte salátovými lístky a tortilly pevně stočte.

regionání potravina

6. Do tortill zapíchejte párátka v asi 2,5 cm rozestupech a rozkrájejte je na rolky. Uchovávejte v chladu.

regionalni potravina
regionalni potravina

Stáhněte si appku

regionalni potravina regionalni potravina regionalni potravina

Regionální
potravina

regionalni potravina
regionalni potravina

Aplikace
Síťovka

regionalni potravina
regionalni potravina

Přehled receptů

regionalni potravina

Tak s chutí do toho!